Luchtwassers voor voedselverwerkende bedrijven

Bent u producent in de voedselverwerkende industrie? Met onze luchtwassers reinigt u de bakdampen die vrijkomen tijdens het bereidingsproces. De machines verwijderen fijnstof en vetten, dragen bij aan een aangename en rookvrije productieomgeving en maken die vrij van irriterende dampen en geur. En terwijl u met onze machines de uitstoot van schadelijke en vluchtig organische stoffen vermindert, voldoet u aan de standaarden in uw branche.

De luchtwasser voor uw productieproces

Voorzie uw productieomgeving van de juiste luchtwasser. Wij helpen u met het maatwerk voor uw proces. Ons aanbod aan machines is ruim, bovendien doen we meer dan leveren alleen. Voor luchtwassers zijn wij uw one-stop-shop, vanaf engineering tot en met installatie en onderhoud. Echt, we hebben alles in huis.

Reinigen tot 100%

Onze basis voor het reinigen van bakdampen is de FPC Clean Air Act. Met alleen al deze luchtwasser zorgt u voor veel schonere lucht. Maar ligt de lat nog hoger? Breid de luchtwasser uit via onderstaande volgorde aan machines en u komt tot het gewenste niveau. Zelfs als dat neerkomt op vrijwel 100% minder uitstoot van geuren en VOS (vluchtig organische stoffen).

Next level reinigen?

Neem contact op met Food Processing Concepts. We zijn gevestigd in Oisterwijk, dicht bij Eindhoven. We hebben ruim 40 jaar ervaring, specifieke kennis van uw branche en klanten wereldwijd. Kunnen we binnenkort ook voor u aan de slag?

FPC Clean Air Act
Benut de krachtige basis van uw luchtreinigingssysteem. De machine zuigt de lucht aan, sproeiers en chemie halen er de vetdeeltjes en geurdragers uit.

FPC Clean Air Cyclone
Deze machine past centrifugale kracht toe om water van lucht te scheiden. Ook filtert het proces andere vaste deeltjes uit de lucht.


FPC Clean Air Optimizer AC
Actieve kool neemt hier het voortouw. Het absorbeert gassen en maakt de lucht schoner en geurvrij, na de reiniging door de voorgaande machines.


FPC Clean Air Optimizer OZ
Optimaliseer uw reinigingsproces met ozonoxidatie. Deze techniek verwijdert effectief bijna alle ongewenste elementen uit de lucht.

FPC-luchtwassers voor uw rendement

Luchtwassers van Food Processing Concepts komen van pas in vrijwel elke productieomgeving. Denk aan het gebruik van frituurovens, contactovens, heteluchtovens, grillovens en rookkamers. Voor het reinigen van bakdampen hebben wij de machine die naadloos aansluit bij uw bereidingsproces.