Het reinigen van bakdampen bij de productie van voed­selverwerking: dat vraagt om specifieke machines. Om oplossingen zoals FPC die voor u realiseert.

Vertel ons waar u heen wilt
Elk bedrijf heeft z’n eigen proces, ook dat van u. Dus start onze samenwerking met uw verhaal. We luisteren, vragen door, willen weten waar u naartoe wilt. Dat begrip is onmisbaar, alleen zo komen we tot de oplossing die 100% past bij uw proces. Kunnen we voor u aan de slag? Dan is het aan FPC, waarbij we er alles aan doen om u straks te laten profiteren van optimale reinigingstechniek.

Wij zijn uw one-stop-shop
Zie Food Processing Concepts als uw one-stop-shop. We hebben eigen CAD-systemen waarmee we ontwerpen en zorgen zelf voor de assemblage. We houden op onze productielocatie altijd voldoende voorraad aan wat levertijden garandeert en kunnen elke machine zelf installeren. En mocht de nood onverhoopt aan de man zijn? Weet dan dat we direct naar uw locatie komen waar die zich ook bevindt.

Snel opschalen? Zo gedaan
Bij Food Processing Concepts staan we klaar voor elk project. Hoe groot dat ook wordt. We hebben en houden het hele proces in eigen hand en kunnen dankzij een flexibele schil aan ervaren vakmensen snel opschalen. Aan onze eigen productielocatie zal het niet liggen: die is uitgerust met alle benodigde apparatuur en machines.

Meer dan 40 jaar ervaring
Ons bedrijf is gevestigd in Oisterwijk, dicht bij Eindhoven. Hier gingen we in 2005 van start, met toen al ruim 20 jaar ervaring in de machinebouw op zak. Zoveel jaren later zijn we een bedrijf met specifieke kennis en omvat ons portfolio machines bij tal van klanten over de hele wereld. En terwijl al die machines daar draaien, maken wij ons op voor nieuwe projecten.