Reiniging door de FPC Clean Air Act vraagt naast het ge­bruik van water om toevoer van chemicaliën. Wij verkopen die onder eigen naam, zodat u zeker weet dat u altijd het juiste product gebruikt. Heeft uw bedrijf meerdere FPC-machines in gebruik? Dan maakt een FPC-doseerunit het gemakkelijker om uw machines van chemie te voorzien.

FPC-doseerunit voor
een optimale toevoer

Zelf in de weer met chemicaliën, terwijl u al zoveel te doen heeft? Laat de toevoer over aan de FPC-doseerunit – en dat voor meerdere FPC-machines tegelijk. Een FPC-doseerunit werkt efficiënter dan zelf jerrycans te verwisselen en is uiteraard wel zo veilig. Met de FPC-doseerunit is er plaats voor één of twee IBC vaten dus kunt u een hele poos vooruit.

FPC Air Cleaners
Chemicaliën die vet afbreken, VOS verminderen en geuren neutraliseren zonder milieuschade als gevolg. Biologisch afbreekbare enzymen en bacteriën breken vetten af, terwijl technologieën zoals adsorptiemiddelen en katalysatoren VOC-uitstoot verminderen. Het verminderen van schadelijke impact op ecosystemen en de gezondheid is een prioriteit in het streven naar duurzaamheid.