Verbeter en versnel met FPC-installaties uw productie­proces voor voedselverwerking. Heffen en kiepen, op­voeren en trillen: alles verloopt even soepel als hygië­nisch.

FPC Elevating Conveyer
Het transport van uw producten krijgt een boost met de FPC Elevating Con-veyer 0600/1850. De opvoerband is dankzij de zwenkwielen makkelijk te verplaatsen en heeft een grote trech- ter met daarin ruimte voor zo’n 500 kilogram aan producten. Bovendien is de installatie lekdicht, geheel gemaakt van rvs en goed schoon te maken. Dit laatste dankzij een ingenieus sys- teem, waarbij u de band openklapt en losmaakt van de geleiders.

FPC Hydraulic Tipper
Noem ‘m gerust robuust, die FPC Hydraulic Tipper. De hef-kiepinstal-latie tilt een container met daarin de producten boven een trechter, waarna twee krachtige pistons de contai- ner laten kantelen en de producten zo in de trechter van de opvoerband belanden. De FPC Hydraulic Tipper heeft een maximaal laadgewicht van 1.200 kilogram en laat zich eenvoudig bedienen. Drie knoppen, tweezijdig te plaatsen: hiermee kan iedereen overweg.

FPC Vibration Module
Met de FPC Vibration Module 0600/1000 voegt u een even veelzijdige als robuuste trilzeef toe aan uw productieproces. Drie verschillende niveaus zorgen voor een optimale spreiding van de producten, terwijl vaste instellingen per product u snel laten wisselen tussen programma’s. De ongelijke gewichtsverdeling in de motoren genereert centrifugale kracht. Deze beweging wordt vervolgens overgebracht naar de behuizing van de module. Door de snelheid van de motor en de gewichtsverdeling aan te passen, kan de module trillingen produceren met verschillende frequenties en amplitudes, waardoor deze nuttig is bij diverse toepassingen en producten. Onze machine is zelfs geschikt voor gemarineerde producten zoals wings en drumsticks.