Producent in de voedingsmiddelenindustrie? Reinig met FPC-machines de bakdampen tijdens uw bereidingsproces. We hebben er alles voor in huis.

Optimaliseer met ons uw proces
U houdt de productieomgeving in uw bedrijf het liefst zo schoon mogelijk. Zo ook de lucht, waar wij aan bijdragen met onze machines voor reiniging van bakdampen. Terwijl uw werkomgeving vrij blijft van irriterende rook, vermindert de geur en uitstoot buiten het bedrijf aanzienlijk. Hoe specifiek uw eigen productiemachines ook zijn: ons aanbod aan machines is breed genoeg voor een oplossing die naadloos aansluit bij uw proces.

Oplossingen voor elk bedrijf
Onze klanten zijn zowel mkb-bedrijven als multinationals. Denk aan producenten binnen de vlees- en visverwerking, die onze machines inzetten tijdens het voorbakken en -garen van convenience-producten. Ook installeren we onze machines bij producenten in de aardappelindustrie, bedoeld voor de reiniging van bakdampen tijdens bijvoorbeeld het voorbakken van wedges en friet.

Reiniging van bakdampen: 100%
een FPC-klus

Uw productieproces moet blijven draaien, bovendien heeft uw technische dienst het al druk genoeg. Daarom nemen wij u voor de reiniging van bakdampen alles uit handen. Meer dan machinebouwer zijn we de partner die u volledig ondersteunt, dus ook met de leidingsystemen tussen de machines. En uiteraard blijven we ook na de installatie betrokken, zodat uw investering optimaal rendeert.