Luchtreiniging bij voedselverwerkende bedrijven

Voedselverwerkende bedrijven houden hun productieomgeving het liefst zo zuiver en gezond mogelijk. Luchtreiniging heeft er dan ook prioriteit, voor het effectief verwijderen van fijnstof, geuren en dampen uit de lucht. Bent u ook actief in de voedselverwerkende industrie? Met de systemen van Food Processing Concepts biedt u uw medewerkers een aangename werkplek. Ook helpen ze u om te voldoen aan de normen binnen uw branche.

Geavanceerde luchtreiniging voor uw productieprocessen.

Ervaar hoezeer onze technologie voor luchtreiniging aansluit bij uw behoeften. We begrijpen dat het u om maatwerk gaat. Dus hebben we niet alleen een breed scala aan toepassingen, maar zorgen we er ook voor dat die bij u optimaal tot hun recht komen. Vanaf het eerste klantcontact tot en met realisatie, installatie en onderhoud: Food Processing Concepts is uw partner voor het reinigen van bakdampen.

Maximale luchtkwaliteit bereiken

Ontdek hoe onze luchtreinigingssystemen een cruciale rol spelen in het verbeteren van de luchtkwaliteit. Uw installatie start altijd bij de FPC Clean Air Act. Met alleen al deze machine werkt u toe naar een effectieve eliminatie van vetdeeltjes en geurdragers. Zijn de eisen nog strenger? Bouw uw installatie op via onderstaande volgorde. En dat tot zover u wilt, tot en met vrijwel 100% zuivere lucht.

Wilt u uw luchtkwaliteit verbeteren?

Neem contact op met Food Processing Concepts voor de luchtreiniging binnen uw bedrijf. Gevestigd in Oisterwijk, vlak bij Eindhoven, bedienen we met ruim 40 jaar ervaring op zak een wereldwijde klantenkring. Laat ons u helpen om de luchtkwaliteit in uw productieproces te verbeteren.

FPC Clean Air Act
Het hart van ons luchtreinigingssysteem. Deze machine trekt lucht aan en filtert er vet- en geurdeeltjes efficiënt uit.

FPC Clean Air Cyclone
Dit systeem adsorbeert gassen met actieve kool, wat resulteert in een nog schonere lucht na de primaire reinigingsfasen.

FPC Clean Air Optimizer AC
Deze geavanceerde ozonoxidatietechnologie zorgt voor een bijna totale verwijdering van ongewenste deeltjes uit de lucht.

FPC Clean Air Optimizer OZ
Verfijn uw reinigingsproces met onze ozonoxidatie-technologie, die vrijwel alle ongewenste deeltjes uit de lucht haalt.

Luchtreiniging voor een optimale productieomgeving

Onze luchtreinigingssystemen zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen in de voedselverwerkende industrie. En dat in combinatie met installaties die uiteenlopen van frituurovens tot rookkamers. Uw productieomgeving wordt aangenamer om in te werken, bovendien vermindert u de impact van geur binnen én buiten het bedrijf.