Gaswassers voor het reinigen van bakdampen

De productieomgeving van voedselverwerkende bedrijven moet zo schoon mogelijk zijn. Maak daarom kennis met onze gaswassers voor uw bedrijf. De machines zijn essentieel voor een haast optimale reiniging van de bakdampen die vrijkomen tijdens het bereidingsproces. Zo zorgt u voor een aangename werkomgeving en voldoet u bovendien aan regel- en wetgeving voor uitstoot.

De gaswasser voor uw bereidingsproces

Maak uw productieomgeving compleet met de juiste gaswasser-technologie. Wij ondersteunen u met maatwerk dat past bij uw unieke proces. Benut de geavanceerde functionaliteit van onze machine en breid deze basis uit met opties voor een nóg beter resultaat. Voor oplossingen zoals gaswassers zijn wij uw partner van begin tot eind, inclusief engineering, installatie en onderhoud.

Optimaal gasmoleculen adsorberen

Benieuwd waar een gaswasser toe in staat is? Onze FPC Clean Air Optimizer AC is een mooi voorbeeld. Het systeem gebruikt actieve kool voor de adsorptie van gasmoleculen. Zo wordt de lucht alsmaar schoner. En blijft de impact van geur uiteindelijk zo goed als weg. De FPC Clean Air Optimizer AC hoort bij ons onderstaande aanbod aan machines. Die zijn elk uniek in hun toepassing. En samen goed voor een optimale reiniging van bakdampen.

Toe aan de volgende stap?

Neem contact op met Food Processing Concepts voor uw gaswassers. Ons bedrijf bevindt zich in Oisterwijk, dicht bij Eindhoven. Onze leveringen gaan wereldwijd, naar inmiddels tal van klanten in uw branche. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen we ook aan uw specifieke eisen voldoen. Kortom, bent u klaar voor de volgende stap in het reinigen van bakdampen?

 

FPC Clean Air Act
Benut de krachtige basis van uw luchtreinigingssysteem. De machine zuigt de lucht aan, sproeiers en chemie halen er de vetdeeltjes en geurdragers uit.

FPC Clean Air Cyclone
Deze machine past centrifugale kracht toe om water van lucht te scheiden. Ook filtert het proces andere vaste deeltjes uit de lucht.

FPC Clean Air Optimizer AC
Actieve kool neemt hier het voortouw. Het absorbeert gassen en maakt de lucht schoner en geurvrij, na de reiniging door de voorgaande machines.

FPC Clean Air Optimizer OZ
Optimaliseer uw reinigingsproces met ozonoxidatie. Deze techniek verwijdert effectief bijna alle ongewenste elementen uit de lucht.

Gaswassers van FPC voor uw rendement

Onze gaswassers zijn veelzijdig inzetbaar. En daardoor geschikt voor diverse toepassingen binnen de voedselverwerkende industrie. Of u nu werkt met frituurovens, contactovens of heteluchtovens, met grillovens dan wel rookkamers: onze technologie draagt overal bij aan een aangename en rookvrije werkomgeving.