Bronafzuiging in de voedselverwerkende industrie

Bent u actief in de voedselverwerkende sector? Met onze systemen voor bronafzuiging garandeert u een aangename en gezonde productieomgeving. Machines van Food Processing Concepts vangen verontreiniging direct bij de bron op, wat essentieel is voor het effectief reinigen van bakdampen. Dit verbetert niet alleen de luchtkwaliteit, maar helpt u ook om te voldoen aan milieu- en veiligheidsnormen voor uitstoot.

De bronafzuiging voor uw productieproces

Optimaliseer uw productieomgeving met onze geavanceerde technologie voor bronafzuiging. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ons assortiment omvat een reeks systemen, waarbij we verder gaan dan alleen het leveren van apparatuur. Voor complete bronafzuigingsoplossingen bieden wij alles, van engineering tot en met installatie en onderhoud.

Effectieve verwijdering van verontreiniging

Ontdek de kracht van onze bronafzuigingssystemen, zoals de FPC Clean Air Act. Dit systeem vormt de basis van onze aanpak voor het zuiveren van lucht, door efficiënt vetdeeltjes en geurdragers te verwijderen. Voor een nog grondigere reiniging kunt u onze andere machines inzetten, waarmee u een bijna perfecte zuiveringsgraad bereikt.

Klaar voor een schonere productie?

Neem contact op met Food Processing Concepts voor uw bronafzuiging. Gevestigd in Oisterwijk, nabij Eindhoven, leveren we wereldwijd aan tal van klanten in de voedselverwerkende industrie. Met onze ervaring van ruim 40 jaar zijn we goed uitgerust om aan uw specifieke eisen te voldoen. Zet vandaag nog de stap naar effectievere luchtreiniging.

FPC Clean Air Act
De kern van ons luchtreinigingssysteem. De machine trekt lucht aan en zuivert die via sproeiers en biologisch afbreekbare chemicaliën van vet en geurdragers.

FPC Clean Air Cyclone
Dit systeem gebruikt de kracht van centrifugatie om water en lucht te scheiden, en filtert tegelijkertijd andere vaste stoffen uit de lucht.

FPC Clean Air Optimizer AC
Hier speelt actieve kool een centrale rol in het absorberen van gassen, wat resulteert in schonere lucht na de eerdere reinigingsstappen

FPC Clean Air Optimizer OZ
Verfijn uw reinigingsproces met onze ozonoxidatie-technologie, die vrijwel alle ongewenste deeltjes uit de lucht haalt.

Bronafzuiging van FPC voor uw efficiëntie

Onze bronafzuigingssystemen zijn veelzijdig, en geschikt voor diverse toepassingen in de voedselverwerkende industrie. Of u nu werkt met frituurovens, contactovens, heteluchtovens, grillovens of rookkamers, met onze technologie vermindert u de uitstoot van schadelijke en vluchtige organische stoffen. Ook zorgt u voor een rookvrije werkomgeving.