Afzuiging bakdampen tijdens voedselverwerking

In de voedselverwerkende industrie is een effectieve afzuiging van bakdampen essentieel. Maak ook uw productieomgeving zo aangenaam mogelijk, met de machines van Food Processing Concepts. Onze systemen samen maken uw productieruimte rookvrij en zorgen er bovendien voor dat u voldoet aan de strikte normen en standaarden in uw branche. Zo snijdt het mes aan beide kanten.

Onze afzuigingssystemen voor uw processen

Benut onze geavanceerde technologie voor de afzuiging van bakdampen. Onze machines zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw specifieke productiebehoeften. Maatwerk dus, wat bovendien verder reikt dan alleen de apparatuur. Van ontwerp tot en met installatie en onderhoud, Food Processing Concepts is uw partner voor een optimaal productieproces.

Effectieve afzuiging voor optimale luchtkwaliteit

U start met onze toepassingen altijd bij de FPC Clean Air Act. Met alleen al deze machine werkt u toe naar een uitstekende afzuiging van bakdampen. Vetdeeltjes en geurdragers worden effectief verwijderd, zodat de luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert. Voor een nóg grondigere reiniging past u onze aanvullende systemen toe, tot en met het niveau van nagenoeg 100% zuivere lucht.

Klaar om uw proces te verbeteren?

Neem contact op met Food Processing Concepts voor afzuiging van bakdampen. Vanuit onze vestiging in Oisterwijk, vlak bij Eindhoven, bedienen we wereldwijd vele klanten in uw branche. Tel daar onze ruim 40 jaar aan ervaring bij op en we kunnen voldoen aan ook uw specifieke behoeften. Til met ons uw productieproces naar een hoger niveau.

FPC Clean Air Act
De basis van ons systeem voor het afzuigen van bakdampen, effectief in het verwijderen van vet en geuren.

FPC Clean Air Cyclone
Scheidt water van lucht met centrifugale kracht, terwijl het ook vaste deeltjes uit de luchtstroom filtert.

FPC Clean Air Optimizer AC
Gebruikt actieve kool om gassen te adsorberen, waardoor de lucht nog schoner wordt na de primaire reiniging.

FPC Clean Air Optimizer OZ
Verwijdert nagenoeg alle ongewenste deeltjes uit de lucht met geavanceerde ozonoxidatie.

Afzuigingssystemen voor schoner bereiden

Onze systemen voor de afzuiging van bakdampen zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de voedselverwerkende industrie. Ze zorgen voor een aangename werkomgeving en verminderen de impact van geuren. Van frituurovens tot en met rookoven: uw productieproces wordt schoner én beter voor het milieu.